• Englisch

"When I took office, only high energy physicists had ever heard of what is called the Worldwide Web. Now even my cat has its own page." (Bill Clinton)

White Horse Theatre

„My cousin Charles“

k1600_dsc_0085

Das White Horse Theatre gastierte in der Woche vor Weihnachten in unserer Schule und begeisterte erneut alle Zuschauer.

Die vier jungen Schauspieler schafften es spielend, die Schüler...

„My cousin Charles“

k1600_dsc_0085

Die vier jungen Schauspieler schafften es spielend, die Schüler in ihren Bann zu ziehen.

Auch Mani Hope, eine Austauschschülerin aus Washington ( USA) als „special guest“ war voll des Lobes:

I enjoyed the theater very much! The acting was so wonderful. I would never be able to act that well. Thank you so much for coming and sharing with you.”